Szállítás és garancia

Határozottan felhívjuk Vevőink figyelmét arra, hogy a forgalmazott termékeink valamely általuk elképzelt feladatra való alkalmatlansága, illetve az ezzel kapcsolatos vevői elégedetlenség nem tartozik a jótállási kötelezettségek körébe. Minden vásárlás előtt biztosítjuk a legszélesebb körű tájékozódási lehetőséget,ezért kérjük a megrendelés előtt tegye fel felmerülő kérdéseit!

Termékeink mindig raktáron vannak – ha mégis készlethiány van valamiből azt oldalunkon minden esetben feltüntetjük – ,így azokat azonnal tudjuk szállítani!

Telefonon elérhetőek vagyunk: Hétköznap: 8-18

Termékinformáció: +36 20 321 8599
E-mail: info@bicskakulcs.hu
(a hétvégén érkezett levelek hétfőn kerülnek megválaszolásra, megértésüket köszönjük)

Az eladó adatai:
NÉV: Csumpala Kft.
SZÉKHELY: 2310 Szigetszentmiklós, Wesselényi u. 5.

 

A fenti cím kizárólag cégünk bejegyzett székhelye!
Ezen a címen bolt nem üzemel, így személyes átvételre itt nincs lehetőség!

 

ADÓSZÁM: 14203134-1-13
KÖZÖSSÉGI: HU14203134
CÉGJEGYZÉKSZÁM:13-09-117950

ADATKEZELÉSI NYILVÁNTARTÁSI SZÁM: NAIH-54364/2012.
KAMARAI NYILVÁNTARTÁSI SZÁM: PE14203134

Jogi nyilatkozat

A Csumpala Kft. weboldalának tartalma szerzői jogvédelem alá tartozik. Az oldalon található képek,szövegek a Csumpala Kft. tulajdonát képezik. Tilos a Csumpala Kft. előzetes írásbeli engedélye nélkül a tartalom egészét vagy egyes részeit bármely formában terjeszteni, reprodukálni. A weboldalon megjelenő valamennyi információ, leírás, kép kizárólag tájékoztatásul szolgál. A Csumpala Kft.-t nem terheli felelősség olyan, harmadik személy által létrehozott vagy közzé tett információért, amelyek a Csumpala Kft. weboldalához kapcsolódik.

Szállítás utánvéttel

A weboldalon leadott rendeléseket 24/48 órán belül visszaigazoljuk e-mailben. Cégünk a megrendelt termékek házhoz szállítását a vevővel történt egyeztetés után postai szolgáltatás igénybevételével oldja meg. Külön kérésre a szállítás futárszolgálattal is történhet, melynek módjáról és a szolgáltatás díjáról külön tájékoztatjuk. A szállítás a megrendelés visszaigazolás után legkésőbb 48/72 órán belül megtörténik. Ha nincs raktáron az adott termék telefonon, vagy e-mailben értesítést küldünk a késedelem okáról és a megrendelés teljesítésének várható időpontjáról!

Banki átutalás után

A megrendelés visszaigazolásával együtt küldünk egy Díjbekérőt Önnek,melynek szállító rovatában megtalálja bankszámlaszámunkat és a számlatulajdonos nevét (ide elég a Csumpala Kft.-t beírni!), lent pedig a Fizetendő rubrikában az utalandó összeget. Az összeg számlánkra érkezését követően legkésőbb a következő munkanapon feladásra kerül a csomag. Kisebb csomagok esetében (kulcsszár, műanyag kulcsházak) ajánlott / ajánlott elsőbbségi levélként, nagyobb csomagok esetében üzleti csomagként az MPL szolgáltatás igénybevételével.

Garancia

Törvény által javasolt garanciát adunk minden termékre, az átadástól számított 30 napig – kivéve, ha a beszállító ennél hosszabb idejű garanciát vállal. A garanciával kapcsolatos ügyintézés keddi és szerdai napokon, telefonos egyeztetés után 10-16 óráig a 1143 Budapest, Semsey Andor utca 11. szám alatt történik.

A szerződés tárgya

A vásárolt termék jellemzőit a konkrét árucikk információs oldalából tudhatja meg részletesen. Az ismertető leírás esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget, a feltüntetett képek helyenként illusztrációk. Megrendelése akkor lép életbe, ha online megrendelését e-mail-ben vagy telefonon is visszaigazolják vagy telefonon történő rendelés esetén e-mailben vagy sms-ben megérkeznek a pontos adatok. Ez – az ünnepnapok és munkaszüneti napok kivételével – a megrendelés beérkezését követő 24/48 órán belül megtörténik. A vételár mindig a kiválasztott áru mellett feltüntetett bruttó ár ill. engedményes ár, a feltüntetett árak nem minősülnek közvetlen árajánlattételnek, továbbá a kedvezmények nem halmozhatók. Az esetleges elírásokból eredő károkért cégünk nem vállal felelősséget.

Az elállás joga

Megrendelése során Ön élhet a 45/2014. (II. 26.) Kormányrendeletben részletesen rögzített feltétel nélküli elállási jogával. Ön a szerződéstől az áru átvételét követő 14 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat. Ebben az esetben az Eladó köteles a Vevő által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást és az áru visszaszolgáltatását követő harminc napon belül visszatéríteni. Figyelem! A Vevő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. Az Eladó követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését.

Adatvédelem

Megrendeléskor kizárólag azokat az információkat kérjük vásárlóinktól, amelyek feltétlenül szükségesek a rendelés lebonyolításához. Ezeket az adatokat harmadik fél számára nem adjuk ki. Ez alól kivételt képeznek azok az információk, melyek az adott termék kézbesítéséhez vagy kiszállításához szükségesek. Adatkezelési Szabályzatunk

Postaköltségek

Személyes átvétel (XIV. ker. H-P: 8.00-14.00)

Átvétel a megrendelést követő első munkanaptól.

 

Előre utalás, ajánlott levélként 1g – 50g Díj +630,- Ft – várható kiszállítás a feladást követő max. 3-5 munkanap

Előre utalás, elsőbbségi, ajánlott levélként 1g – 50g Díj +685,- Ft – várható kiszállítás a feladást követő max. 2 munkanap

Előre utalás, ajánlott levélként 51g – 500g Díj +915,- Ft – várható kiszállítás a feladást követő max. 3-5 munkanap

Előre utalás, elsőbbségi, ajánlott levélként 51g – 500g Díj +1055,- Ft – várható kiszállítás a feladást követő max. 2 munkanap

Utánvét 1g – 1000g Díj +1.950,- Ft – várható kiszállítás ált. a feladás követő első munkanap (sikertelen kézbesítés esetén további 10 munkanapig átvehető a helyi postán)

 

A küldemény egyedi azonosítója alapján nyomon követheti az ajánlott levél életútját.

https://posta.hu/ugyfelszolgalat/nyomkovetes

JoydesignSzállítás és garancia