Rólunk

Tisztelt Érdeklődők / Vásárlók!

Ezen az oldalon gyári autó távirányítókhoz és kulcsokhoz talál után gyártott műanyag kulcsházakat, kulcsszárakat, gumi nyomógombokat és egyéb kiegészítő termékeket. Ha elhasználódott, eltört vagy sérült, esetleg eladás előtt szeretné felújítani a gyári kulcsát, távirányítóját ezekkel a házakkal könnyedén megteheti.
A meglévő, működő kulcsból az elektronikát, immo/transponder chipet át kell helyezni az új kulcsházba, a kulcsszárak bizonyos termékeknél áthelyezhetőek a régiből az újba, de a bicskakulcsok és az átalakító bicskakulcs házak esetében ajánlott és szükséges a kulcs másoltatása.

FONTOS! Bizonyos bicskakulcsok esetében (pl. Citroen,Peugeot,Fiat,Lancia) az elforgó rész NEM!! rakható át a régi kulcsházból az újba,kizárólag csak maga a kulcsSZÁR helyezhető át. (az ebből adódó problémát nem tudjuk garanciaként kezelni !! )

Az új kulcsok alkatrészei, tartozékai mint pl. alsó/felső rész, elő és hátlap,kulcsszárak nem cserélhetőek fel a gyári kulcsok alkatrészeivel.

Egyes típusoknál lehetőség van arra, hogy a meglévő „nyeles” kulcsát a továbbiakban bicskakulcsként használja – ÁTALAKÍTÓ KULCSHÁZAK. Ha nem szeretné megbolygatni az autó elektronikáját,ha nem szeretne beépíteni az autóba újabb vezérlő egységet akkor ez a legegyszerűbb és legolcsóbb megoldás az Ön számára. Egyedüli költség a kulcsmásolás összege,mert ezeknél a távirányítóházaknál mindig szükséges a másoltatás.
Az átalakítóházak minden esetben csak a képeken szereplő első, nyeles kulcsokhoz használhatóak más formájú/alakú kulcsokhoz, távirányítókhoz nem!

Bizonyos távirányító és kulcsházak kizárólag csak a kulcsszárakban térnek el egymástól. Amennyiben nehézséget okoz a megfelelő kiválasztása kérje kollégáink segítséget.
Egyes termékeink nagyon hasonlítanak bizonyos univerzális bicskakulcs szettek távirányítóihoz, de ezekhez a gyári távirányítóházak nem megfelelőek.

TERMÉKEINK NEM TARTALMAZNAK MÁRKAJELZÉST ÉS EZT KÜLÖN KÉRÉSRE SEM TUDJUK BIZTOSÍTANI!
(Védjegyek és a földrajzi árujelzők oltalmáról szóló 1997. évi XI. törvény).

JoydesignRólunk